Returul produselor se supune ordonantei nr. 34 din 4.06.2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta:

Ordonanta nr. 34 din 4.06.2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta „CONSUMATORUL ARE DREPTUL SA NOTIFICE IN SCRIS COMERCIANTULUI CA RENUNTA LA CUMPARARE, FARA PENALITATI SI FARA INVOCAREA UNUI MOTIV, IN TERMEN DE 14 ZILE DE LA PRIMIREA PRODUSULUI, SAU, IN CAZUL PRESTARILOR DE SERVICII, DE LA INCHEIEREA CONTRACTULUI.”

Daca doriti sa valorificati acest drept pe care-l aveti in calitate de consumator aveti urmatoarele obligatii:

– de a returna produsul cumparat, pe cheltuiala dvs.

– de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 14 de zile de la data denuntarii contractului de catre cumparator. Suma rambursata nu va include taxele de livrare.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Conform Art. 11 din O.U.G. 34/2014, „Inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul informeaza profesionistul cu privire la decizia sa de retragere din contract” folosind formularul de retur pe care trebuie sa-l trimiteti prin e-mail la adresa office@ExelServ.ro

De aici puteti descarca formularul de retur – http://exelserv.ro/formular_retur.doc

LEGISLATIA APLICABILA

Serviciile oferite de ………………………………. prin intermediul www.ExelServ.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 449/2003, republicata in 2008, privind vanzarea produselor si garantiilor asociate acestora si Ordonanta Guvernului 34 din 4.06.2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Termenii si conditiile www.ExelServ.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul ………………………… In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Bucuresti